StaKe vs. Sixel
| |
Sixel | Дата: Вторник, 18.12.2007, 23:37 | Сообщение # 1 |
![Sixel](/avatar/46/647458.jpg) Реперок
Статус: Offline
| Я предлагаю начать открытый баттл на тему FreeStyle, то есть пишите о том, о чем хотите, а я буду вам отвечать. Я не собираюсь грубить, так что участвуйте и не бойтесь! Цель проекта - популяризация батлов на форуме. Вступить в него можно в любой момент. Язык - русский и английский. Принимаются абсолютно любые рифмы, не зависимо от умения их мастерски писать. Все участники, заранее спасибо. Установлю чисто символический приз, каждый кто участвует, получает мой респ в профиль "за участие в батле". Конечно так себе приз..но все же. Лично приглашаю StaKe и Gangasta-Shady! Отказы от вас не принимаются. Обижусь! Все остальные подключайтесь тоже!!!
В шаге от смерти...
|
|
| |
StaKe | Дата: Вторник, 18.12.2007, 23:41 | Сообщение # 2 |
![StaKe](/avatar/41/437732.jpg) Hustla
| Йа принимаю вызов Sixel
Ну Сцука Кто Теперь начал ???
|
|
| |
Sixel | Дата: Вторник, 18.12.2007, 23:45 | Сообщение # 3 |
| Молодца, ждемс участников! Начинаем завтра!
В шаге от смерти...
|
|
| |
StaKe | Дата: Среда, 19.12.2007, 19:21 | Сообщение # 4 |
| Quote (Sixel) Молодца, ждемс участников!Начинаем завтра! Аайт , ноу проблем !Добавлено (19.12.2007, 19:21) --------------------------------------------- ... Lil About Art ... I’m Take My Can , Shake Him , Dress On Him Cap , Then I’m Blow Paint Out Shampane’z Tap , Watch My Next Step , I’m Leave My Tag , He Iz Such Good , That No Rag Will Wash Him Off , Next I’m Gonna Kill Scholl’s Hall’s Wall’s , Bomb’s Gonna Paint Student’s Life , That’z Rife , Everybody Like Graffiti , Aint That Right ? WWC’z Piece’z Iz Tight , Toy’z Try To Fuck ‘Em All Night , But Next Day We Buck Toy’z , They Even Can’t Fight ! They Fink Graffiti Iz Game ! No Man , Thiz Iz Shot To Get Up Your Name , But You Need Own Style What Wouldn’t Look Same , CLR , WGC, All Thiz Toyz Fink That They Are Young TAKI’z 183 , Dame ! How We Live In This World ? ( I Don’t Know ! ) I’m Down In Da Subway , It’z Cold , I’m Waitin’ For A Train , To Make It Advertising Of Our Name , My Cap Iz Ready , My Can Iz Load , I See Rails, It’z Subway Road , Let’s Ride Fool If You Wanna See How Bomb Born, It’z Cool ! Train Stopped , Me Like Monkey Jumped On The Rail , Next Climbed On Roof , If Cop’z Catch Me I Will Go To Jail , Mayne , Guards Don’t See Me , Fuf ! 10 Minutes Later “Stake” On Train , Hm…. It’z Good That I’m Finished , On Street Start Rain … Well …. Catch Ya’ll Later ! Im Goin’ Home … Shit …. My Pants In Hrome … ___________________________ Вобщем , тут некоторые слова 100% неправильные , потому что переводил я их в переводчике . И ещё , тут есть граффити сленг поэтому некоторые слова могут показаться непонятными ) Тему ты понял .... Street Art ( Graffiti )
|
|
| |
GANGSTA-SHADY | Дата: Среда, 19.12.2007, 19:25 | Сообщение # 5 |
![GANGSTA-SHADY](/avatar/82/328047.gif) Admin
| Я с вами.... Ща писать немогу... нагрузили сильно....
Приглашаю всех Вас посетить наш новый рэп портал, который доступен по новому адрессу. Мой новый рэп портал, ещё более интересный и продвинутый, в него я вложил и вкладываю все свои силы. Интереснейший сайт про рэп доступен Вам для просмотра и постоянного пользования.
|
|
| |
StaKe | Дата: Среда, 19.12.2007, 19:29 | Сообщение # 6 |
| Кидай своё после Sixela
|
|
| |
GANGSTA-SHADY | Дата: Среда, 19.12.2007, 20:34 | Сообщение # 7 |
![GANGSTA-SHADY](/avatar/82/328047.gif) Admin
| Так и сделаю... Надеюсь шо достойно отвечу (всё это удалю оставлю ток тескты))
Приглашаю всех Вас посетить наш новый рэп портал, который доступен по новому адрессу. Мой новый рэп портал, ещё более интересный и продвинутый, в него я вложил и вкладываю все свои силы. Интереснейший сайт про рэп доступен Вам для просмотра и постоянного пользования.
|
|
| |
StaKe | Дата: Среда, 19.12.2007, 22:00 | Сообщение # 8 |
| Ок !
|
|
| |
Sixel | Дата: Четверг, 20.12.2007, 03:00 | Сообщение # 9 |
| GANGSTA-SHADY, я создам отдельную тему для нас, а здесь мы со StaKe. Вот мой ответ. Также прилагается транскрипция. ... Lil About Art ... Young Buck, what up? Or Stake, how you wann It, It'z all about Gangsta shit, ain't you blow weed? Im strike one shot out the baloney bosh, You know, this shit not 4 me, nun but wash! Too dirty! I dont wanna be spoil! Too stinky! I'll be smell like a oil! All about ma dirt iz my enemy's blood, Something 'bout the stinky iz aftershit Up! Young Buck! feel me dogg! understand me! I am too old to that LB! Ma gang represent self like dat! But I am not painter, so I make Gangsta shit! Look D after I, and J after D, Ridj muthafucka! Dont fuckin' wit me! My tag 4 me will be made my assistant! Beyatch! We drink Hennessey AFTER G Stand! Now Lil about art, dont bang out ma brain! Ma girl under me, itz ma art without pain! Ma pistol, ma Skyline, ma Rhymes and my voice! And I never forget ma people's feat close! If only I gared one reason to art, I doubt wha I choose that Graffity shot! But you are not me, so fuck about dat! I feel, you can picture not only just Tag... Young Buck... Этот текст довольно трудно прочитать правильно, поэтому чтобы не терять рифмы я сделал транскрипцию: Янг Бак, вор ап? О Стэйк, хау ю вон ит, Итс ол эбаут Гангста щет, айнт ю блоу вид? Айм страйк ван шат аут вэ бэлони бош, Ю ноу, вис щет нат фо ми, нан бат вош! Ту дёрти! Ай донт вона би спойл! Ту стинки! Айл би смэл лайка ойл! Ол эбаут ма дёрт из ма энэмиз блад, Самфин баут дэ стинки из афтэщетап! Янг Бак, фил ми дог, андэстэ-энд ми! Ай эм ту олд ту вэт э-эЛ Би! Ма гэнг репрезэнт сэлф лайк дэт, Бат ай эм нат пэйнтер, Ай мэйк Гангста щет! Лук Ди афтэ Ай, эн Джэй афтэ Ди, Риджей мазафака! Донт факин виф ми! Май тэг фо ми вил би мэйд ма асистэнт! Биач! Ви дринк Хэннеси афтэ Джи стэнд! Нау Лил эбаут арт, донт бэнг аут ма брэйн! Ма гёрл андэ ми, итс ма арт виваут пэйн! Ма пистал, ма Скайлайн, Ма Раймс энд май войс! Энд Ай нэвэ фогет ма пиплс фит клоз! Иф онли Ай гарэд ван ризан ту арт, Ай добт вор Ай чуз вэт Графити шат! Бат ю а нат ми, соу фак эбаут дэт! Ай фил ю кэн пикчё нат онли джаст тэг... Янг Бак...
В шаге от смерти...
|
|
| |
D-Roc | Дата: Четверг, 20.12.2007, 03:08 | Сообщение # 10 |
![D-Roc](/avatar/26/937469.jpg) Авторитет
| StaKe, Ошибок со словами мало,но много ошибок со временами(Present Simple и Present Progressive,в принципе выучить их очень легко)
What da fuck?!
|
|
| |
flash | Дата: Четверг, 20.12.2007, 16:11 | Сообщение # 11 |
Urban Soldier
| Quote I’m Take My Can , Shake Him , Dress On Him Cap , Then I’m Blow Paint Out Shampane’z Tap , Watch My Next Step , I’m Leave My Tag , He Iz Such Good , That No Rag Will Wash Him Off , Next I’m Gonna Kill Scholl’s Hall’s Wall’s , Bomb’s Gonna Paint Student’s Life , That’z Rife , Everybody Like Graffiti , Aint That Right ? WWC’z Piece’z Iz Tight , Toy’z Try To Fuck ‘Em All Night , But Next Day We Buck Toy’z , They Even Can’t Fight ! They Fink Graffiti Iz Game ! No Man , Thiz Iz Shot To Get Up Your Name , But You Need Own Style What Wouldn’t Look Same , CLR , WGC, All Thiz Toyz Fink That They Are Young TAKI’z 183 , Dame ! How We Live In This World ? ( I Don’t Know ! ) I’m Down In Da Subway , It’z Cold , I’m Waitin’ For A Train , To Make It Advertising Of Our Name , My Cap Iz Ready , My Can Iz Load , I See Rails, It’z Subway Road , Let’s Ride Fool If You Wanna See How Bomb Born, It’z Cool ! Train Stopped , Me Like Monkey Jumped On The Rail , Next Climbed On Roof , If Cop’z Catch Me I Will Go To Jail , Mayne , Guards Don’t See Me , Fuf ! 10 Minutes Later “Stake” On Train , Hm…. It’z Good That I’m Finished , On Street Start Rain … Well …. Catch Ya’ll Later ! Im Goin’ Home … Shit …. My Pants In Hrome … Них себе меня прет ![:)](http://gangsta-shady.ucoz.ru/ab.gif) Добавлено (20.12.2007, 16:11) --------------------------------------------- Вот короч про граффити быстренько написал много ошибок потому что спешил и вообще я конченно пишу, это только часть текста Yo, man, First buy can And next just write ur name Yeeaaa Wrong way in da game! CLR! U r overflows joy Becouse u r fcking toy! Fuck Ermac! Scrorpion letz go on! Hah u r writerz? Nooo u r only biterz! WGC? What about u? OMG what are u do? Ur tagz r too big and sick U think u r king on da graffiti ring? U just little thing! Dior and Gor...ur age wuz about 4! WTF OMG! Crazy toys write they names I think u born in lairs and fall on stairs CLR and WGC wuz bitches could u see?
|
|
| |
StaKe | Дата: Четверг, 20.12.2007, 19:27 | Сообщение # 12 |
| Quote (D-Roc) StaKe, Ошибок со словами мало,но много ошибок со временами(Present Simple и Present Progressive,в принципе выучить их очень легко) Djn 'nj z ybrfr yt dsexe )) Quote (Sixel) ... Lil About Art ... Young Buck, what up?Or Stake, how you wann It,It'z all about Gangsta shit, ain't you blow weed?Im strike one shot out the baloney bosh,You know, this shit not 4 me, nun but wash!Too dirty! I dont wanna be spoil!Too stinky! I'll be smell like a oil!All about ma dirt iz my enemy's blood,Something 'bout the stinky iz aftershit Up! Young Buck! feel me dogg! understand me!I am too old to that LB!Ma gang represent self like dat!But I am not painter, so I make Gangsta shit!Look D after I, and J after D,Ridj muthafucka! Dont fuckin' wit me!My tag 4 me will be made my assistant!Beyatch!We drink Hennessey AFTER G Stand! Now Lil about art, dont bang out ma brain!Ma girl under me, itz ma art without pain!Ma pistol, ma Skyline, ma Rhymes and my voice!And I never forget ma people's feat close!If only I gared one reason to art,I doubt wha I choose that Graffity shot!But you are not me, so fuck about dat!I feel, you can picture not only just Tag...Young Buck... Всё с тобой ясно....мне ещё до тебе рости и рости )) Respect To You <<== Quote (flash) Yo, man, First buy canAnd next just write ur nameYeeaaa Wrong way in da game! CLR! U r overflows joyBecouse u r fcking toy!Fuck Ermac! Scrorpion letz go on!Hah u r writerz? Nooo u r only biterz!WGC? What about u?OMG what are u do?Ur tagz r too big and sickU think u r king on da graffiti ring?U just little thing! Dior and Gor...ur age wuz about 4!WTF OMG! Crazy toys write they namesI think u born in lairs and fall on stairsCLR and WGC wuz bitches could u see? OMG ! Fuck CLR and WGC !!! Nice Rhymez Son )))Добавлено (20.12.2007, 19:27) ---------------------------------------------
Quote (StaKe) Djn 'nj z ybrfr yt dsexe )) Перевод : Вот это я и немогу выучить ))
|
|
| |
flash | Дата: Четверг, 20.12.2007, 19:27 | Сообщение # 13 |
Urban Soldier
| Yeaa thx man =D
|
|
| |
Sixel | Дата: Четверг, 20.12.2007, 22:04 | Сообщение # 14 |
| Quote (StaKe) Всё с тобой ясно....мне ещё до тебе рости и рости )) У тебя тоже не слабо, предлагаю ничью. Это справедливо. В подтверждение этих слов, фраза направленная к тебе от flash. Quote (flash) Них себе меня прет ![:o](http://gangsta-shady.ucoz.ru/ai.gif) :)
В шаге от смерти...
|
|
| |
StaKe | Дата: Четверг, 20.12.2007, 22:20 | Сообщение # 15 |
| Ну я непротив. Пусть тогда ещё кто то выскажет своё мнение...если никто то ничья. Если кто то то будет что будет.
|
|
| |
|